Із туманного Альбіону – до Стіни Плачу

У Руслани завершується період активних гастролей  Європою.  Надзвичайно важливими були концерти у Великій Британії: кожен – як своєрідна міні-презентація України.  Здебільшого співачка виступала в коледжах та школах, і молодь там дуже мало знає про нашу країну: лише про Андрія Шевченка, братів Кличків та «котлети по-київськи». Власне, Руслана тут також не дуже відома,  адже конкурс «Євробачення» більш популярний у континентальній Європі. Тож виступ Руслани  для багатьох британців став першим знайомством з Україною. Щоправда,   організатори промотуру із притаманними англійцям обережністю та  консерватизмом попросили Руслану не надто яскраво розповідати школярам про події Помаранчевої революції, аби... не виховувати у них духу бунтарства!

Яскраві враження залишилися  в співачки після відвідин Ізраїлю, де температура сягає 25 градусів за Цельсієм. Тут у неї багато шанувальників – нагадаємо, що саме телеглядачі зі Святої Землі   дали їй максимальну кількість балів у  голосуванні під час «Євробачення-2004».

Руслана зустрілася із заступником мера Єрусалима. Найбільш хвилюючим для артистки стало відвідання святині християнського світу – Храму Гробу Господнього та Стіни Плачу.

Сьогодні Руслана  виступить у берлінському нічному клубі, а завтра візьме участь у гала-концерті газети «Ukrainian British Newspaper» у Лондоні, де також співатимуть «Океан Ельзи» та Гайтана.  Після цього  переможиця «Євробачення» повернеться в Україну.