Дім, де зігріваються серця

Неподалік Контрактової площі після реконструкції гостинно відчинив двері медико-соціальний центр організації Товариства Червоного Хреста Подільського району столиці.

– На його відкриття ми запросили наших підопічних – ветеранів війни, – розповіла голова організації Тетяна Гоєнко. Привітав ветеранів і голова Подільської райдержадміністрації Григорій Романюк.

Вісімдесятирічна Марія Панченко (представник жіночої ради) подякувала всім працівникам центру  за допомогу самотнім людям цього району.  За призначенням лікаря вони мають змогу зробити тут масаж, уколи, отримати ліки. Є в нас також фітобар, банк одягу, а також кравчиня, яка лагодить одяг. Шевці із взуттєвої майстерні безплатно ремонтують взуття. Тих, хто не в змозі ходити, патронажні сестри відвідують удома. Не тільки приносять ліки та їжу, виконують призначення лікарів, а й вітають зі святами самотніх стареньких людей.

У цій доброчинній акції може взяти участь кожен. Отже, вступайте до наших лав. Членський внесок становить 1 гривню на рік. Звертаємося також до організацій та приватних підприємців із проханням робити благодійні внески. Усі кошти підуть на придбання ліків, засобів гігієни та на харчі  самотнім пенсіонерам, сиротам, інвалідам.

Доброчинний рахунок  – 2600600275001

У другій КФАБ «Укргазбанк»

МФО 300476, код ЗКПО 24075706