Текіла – найкраща подруга Патрісії Каас

Патрісія Каас приїхала до Києва ввечері, коли через завірюху важко було пройти вулицею навіть сто метрів. «А я завжди відчуваю себе принцесою, навіть зі снігом та вітром», – запевнила співачка.

Пані Каас каже, що саме мандрівки допомагають їй підтримувати добру фізичну форму. Добре пам’ятає Патрісія і свій візит до Києва десять років тому: «Це було як удар блискавки, і тому мені приємно  знову відвідати Україну».  Оскільки приїхала Патрісія напередодні свята Восьмого березня, то цікаво було дізнатися, чи відзначають це свято у Франції. «Я виходжу на прогулянку з подругами, – розповідає співачка, – ми купуємо екстравагантні капелюшки та смакуємо капучіно в кафе на Еффелевій вежі». Загалом, у Парижі свято менш популярне, ніж у нас. Як, до речі, і конкурс «Євробачення»: «Це не настільки важливий конкурс для нашої країни, як раніше, тому що в ньому бере участь багато англомовних виконавців».

Сама ж Патрісія Каас виконує пісні еротичною французькою мовою. Її концерт відбувся в рамках світового турне, яке розпочалося ще в червні минулого року. Воно присвячене виходу сьомого альбому співачки  «Sexe fort» («Сильна стать»). Цю програму вона презентувала у Швейцарії, Німеччині, Польщі, Франції та  інших європейських країнах. Як Патрісія й обіцяла, її концерт був сповнений емоції та сили. «Адже в моєму характері – меланхолія та воля», – прокоментувала вона.

Приїхала ж до України Патрісія Каас із собачкою Текілою – мальтійською болонкою, яку подарував  Клод  Лелюш. Собачку за співачкою носить її охоронець. Текіла – неодмінна складова щастя в розумінні Патрісії Каас. «Передусім щастя – це здоров’я, потім – родина. Це найважливіше в житті».