Виноградарю виповнилося 30 років

Актова зала школи ледь умістила всіх запрошених на свято, які прийшли розділити радість з усіма сусідами, «земляками», як виноградарці називають один одного. Привітати їх приїхали заступник Київського міського голови – секретар Київради Володимир Яловий (його депутатський округ – саме тут, на Виноградарі Володимир Борисович і жив свого часу), голова Подільського району Григорій Романюк, інші депутати і посадовці.

Атмосфера була справді святковою, незважаючи на пікет перед входом до школи. Люди, які там зібралися, почувши сказане Володимиром Яловим, жваво обговорювали інформацію. А вона стосувалася того, що міська влада припустилася деяких помилок на цьому масиві, і тепер готова виправляти їх.

У залі тим часом найкращим працівникам комунального господарства вручали Подяки Київського міського голови з іменними годинниками і Подяки Подільської райдержадміністрації. Кожна запрошена жінка отримала подарунок і квіти. А після урочистої частини ніхто не розходився. Разом із почесними гостями дивилися виступи місцевих талантів – співи і танці вихованців виноградарських шкіл, відомих артистів, які перші кроки у велике мистецтво робили саме тут.

Докладніше про життя і перспективи масиву Виноградар розповімо в одному з наступних номерів «Вечірнього Києва».