У чому правда рок-н-ролу?

Група «Ґрін Ґрей» презентувала новий альбом «Метаморфоза». «Ми ідеологічно помолодшали», – зізнаються музиканти. Наприкінці березня початку квітня «Ґрін Ґрей» збираються в гастрольне турне. Обіцяють, що знову будуть нав’язливими й заповнять собою всі телеекрани. Для початку ж – відеокліп на пісню «Сонце та Місяць», які ніколи не зустрічаються, а тому символізують собою усіх розлучених. Режисер ролика  – Катерина Царик.

Загалом, платівку «Метаморфоза» було випущено ще в листопаді минулого року, але тоді, як відомо, «у країни були проблеми важливіші», – каже Мурик. Тож тепер «Ґрін Ґрей» додали до роботи ще й англомовний бонус-трек – пісню «Help». Текст написав продюсер групи Джузі. «Ми все більше намагаємося співати англійською – уже навіть почали розуміти слова», – жартують музиканти.

Мурик відкрив невеличкий секрет: зараз думає над тим, аби спільно з іншим виконавцем заспівати пісню українською мовою. «І свої композиції треба співати українською, але не вдається, – скаржиться Дизель, – треба вчитися».

«Ми записали поп-альбом та перестали експериментувати з рок-музикою, – кажуть учасники групи» Ґрін Ґрей». – До року «примазалися» всі, хто тільки міг, і тим самим знищили його. На рок-фестивалях виступають люди, які навіть не уявляють, що таке рок-музика. Тож ми вирішили створити «міцний» поп-альбом. У ньому є щось шведське. Особисто нам подобається шведська музика – вона функціональна».

Коментують Мурик з Дизелем: «Стосунки між музикантами та політиками – тема в нашій країні чи не найактуальніша. Але політики приходять і йдуть, а музика – вічна. Правда рок-н-ролу в тому, що він вільний від політики».