Вічної весни і молодості!

Дорогі жінки!

Любі мої киянки!

Від щирого серця вітаю вас із Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Це миле і тепле свято щоразу сповіщає нам про прихід весни і налаштовує на світлі, радісні почуття. Воно дає чоловікам можливість ще раз осягнути значимість жінки в нашому житті, висловити щире захоплення вашою вродою, красою душі, щедрістю серця і засвідчити глибоку повагу найкращим у світі матерям і сестрам, дружинам, донечкам і внучкам.

Ми почуваємося щасливими від усвідомлення того, що ви поряд, бо не уявляємо без вас своєї долі. Берегині людського роду, ви даруєте життя, виховуєте дітей, із покоління в покоління передаєте предковічні традиції високої духовності, культури й працелюбності українського народу. Ви – наші однодумці й соратники як у хатніх, сімейних справах, так і в суспільному житті.

У той час, коли Київ був епіцентром боротьби народу за право на вільний вибір майбутнього, ви зігрівали Майдан своїми чарівними усмішками і додавали чоловікам впевненості незборимою вірою в перемогу правди і добра.

Нинішнє свято кияни, як і всі українці, зустрічають із великою надією на довгоочікувані зміни. Вони пов’язують свої сподівання з мудрими й виваженими кроками нової влади, серед чільних посадовців якої – відомі й шановані в народі жінки.

Дорогі киянки! Важко переоцінити вашу роль у житті столиці. На вас тримаються такі галузі, як освіта, охорона здоров’я, культура, легка й харчова промисловість. Наділені невичерпною енергією, ви все помітніше заявляєте про себе в бізнесі, управлінській сфері, громадській і політичній діяльності.

Міська влада столиці постійно дбає про те, щоб умови вашої праці, творчості й дозвілля поліпшувалися. Ми й надалі робитимемо все можливе для того, щоб покращувалося життя кожної київської родини, щоб у наших пологових будинках частіше лунали голоси новонароджених, щоб кожна жінка могла бути щасливою матір’ю, впевненою в майбутньому своїх дітей.

У день свята щиро бажаю вам, дорогі наші жінки, здоров’я, щастя і добра! Нехай в житті вас завжди супроводжують любов і повага, сімейна злагода і достаток. Прикрашайте усмішками наш чудовий Київ, примножуйте славу України своїми талантами й успіхами. Вічної вам весни і молодості!

З повагою Київський міський голова Олександр ОмельЧенко