Усі почесті – жінкам

Столиця уже вкотре готується вітати чарівну половину людства. Святкові програми, виставки, різні акції – це ще не весь перелік сюрпризів, передбачених до 8-го Березня.

Святкування Міжнародного жіночого дня у Києві розпочнеться уже сьогодні – з нагородження відзнаками міського голови. Дійство проходитиме в Колонній залі КМДА об 11.00. А через чотири години тут відбудеться круглий стіл з жіночим активом міста. Учасницям заходу вручатимуть цінні подарунки та сувеніри. Приємним сюрпризом цього дня для них стануть музичні вітання відомої співачки Ольги Крюкової. Святкування продовжаться і наступного дня – 2 березня о 15.00 розпочнеться урочистий прийом жінок-Героїв України, Радянського Союзу, Соціалістичної Праці, жінок-кавалерів ордену княгині Ольги та почесних громадянок Києва.

3 березня о 16.00 з ініціативи громадських жіночих організацій в Національній опері України проходитиме святковий вечір, який завершиться переглядом вистави Гулака-Артемовського «Запорожець за Дунаєм».

4 березня о 14.00 – урочиста зустріч столичного керівництва з випускниками програм та навчальних курсів Центру роботи з жінками.

5 березня о 16.00 в Колонній залі мерії – благодійний бал, організований випускниками обмінних програм «Україна-США» за підтримки посольства США.

Цикл святкових заходів передбачено і в кожному районі столиці: концерти, художні виставки, зустрічі з жіночими активами тощо.