Захисник Вітчизни – гідне покликання

Шановні військовослужбовці!

Дорогі ветерани війни і Збройних Сил України!

Сердечно вітаю вас із Днем захисника Вітчизни!

Боронити батьківську землю, благословенний край своїх пращурів сини і дочки України завжди вважали святим обов\'язком. Ми знаємо багато яскравих прикладів їх героїчної відваги та самопожертви в ім\'я свободи рідного народу. На цих прикладах виросло не одне покоління українців, а нині кращі риси попередників переймають ті, хто за покликом серця обрав нелегку долю військовослужбовця.

Становлення в Україні нової демократичної влади відкриває шлях і до позитивних змін в армії. У мене немає сумнівів, що сучасне покоління професіоналів військової справи гідно нестиме складну й відповідальну службу, залишаючись взірцем високого патріотизму, мужності і честі.

Київська міська влада надає великої уваги патріотичному вихованню дітей і молоді, всіляко сприяє вирішенню побутових, соціальних проблем військовослужбовців, а опіку над ветеранами вважає своїм першочерговим завданням.

Дорогі друзі! В день свята засвідчую вам високу повагу і висловлюю щиру вдячність від імені столичної громади. Бажаю всім ветеранам, нинішнім і майбутнім захисникам Вітчизни та їх сім\'ям здоров\'я й достатку, добра і злагоди, мирного неба і щастя на рідній українській землі!

З повагою Київський міський голова Олександр ОмельЧенко