Зізнання Діани

Минулого тижня відома російська співачка Діана Гурцька зустрілася з вихованцями Київської школи-інтернату №5 для незрячих дітей. Вона натхненно виконала для них популярні пісні «Знаєш, мамо», «Ніч є ніч», «Я люблю вас усіх»…

Щира і привітна Діана готова була з усіма заспівати, сфотографуватись, відповісти на будь-яке, навіть недоречне, запитання.  Колись зірка  й сама деякий час навчалася в такому закладі. Може, саме тому спілкування вийшло дуже відвертим.

– Якось  старший брат Роберт, котрий нині працює моїм продюсером, підсунув мені, ще малій… горілку, – несподівано для присутніх зізналася  співачка.

Потім вона пригадала, як у дитинстві залізла на дах будинку, а коли її звідти встигли зняти, то отримала від матері доброго прочухана.

Діана розповіла, що вдома в неї живе пес Барсик, а нещодавно їй подарували ще й півня, який докучає своїм співом уночі та вранці.

На професійній сцені – з 10 років. На запитання : «Як ви досягли успіху?» – Діана  скромно перепитала: «А чи досягла?» А потім, подумавши, додала: «Навіть Всесвіт допомагає досягти успіху».