Кожен день у новій столиці

Руслана нині у «дикій» мандрівці Європою: 12-13 лютого вона відвідала Швецію, потім на день завітала до столиці Молдови – Кишинева, а 15 лютого провела вдома, у Києві. Разом з боксером Віталієм Кличком Руслана знялася у промоційному ролику «Welcome to Ukraine!», який транслюватиметься у країнах-учасниках «Євробачення» і має на меті заохотити якомога більше європейців відвідати Київ під час проведення конкурсу.

Наступні дві доби співачка присвятила виступам у Берліні, де взяла участь у презентації фотовиставки про Помаранчеву революцію та у представленні збірки «Помаранчеві пісні». Зараз Руслана у Словаччині, звідти планує на чотири дні полетіти до Великої Британії. Потім вона знову повернеться до континентальної Європи – Бельгії, а останні два дні зими знову проведе у Туманному Альбіоні. Потім –  до Тель-Авіва, звідки знову повернеться на п’ять днів до Англії, чотири з яких проведе в Лондоні. Відбудеться тур Руcлани школами та коледжами Великої Британії. Величезну увагу  до цієї  країни  співачка пояснює так: якщо їй вдасться своїми піснями підкорити центр шоу-бізнесу світу, то сміливо можна вважати, що Європа повністю «наша».  Шевченківські дні, 9-12 березня, Руслана проведе в Берліні.

Напружений графік співачки пояснюється ще й тим, що саме тепер у багатьох країнах-учасниках «Євробачення-2005» – відбуваються фінали національних відбіркових турів, куди Руслану запрошують.