Ді-джей Мув шанує авторські права

Провідний ді-джей України Мув видав дебютний альбом «How to Buy, Sell, Rent and Move House» («Як купувати, продавати, винаймати і поширювати хауз-музику»). Він прагне, аби ця музика була доступною не лише для клубної публіки, а й для пересічного слухача та любителя танцювальних ритмів.

Ім’я ді-джея Мува відоме прихильникам хауз-музики як у Києві, так і в Україні. Його треки часто потрапляють у «гарячу ротацію» на багатьох рейтингових радіостанціях країн СНД. Платівка «Як купувати, продавати, винаймати і поширювати хауз-музику» є певним проривом в українському музичному просторі – це перший диск суто вітчизняної  такої музики, тобто кожну композицію створено в Україні. «Наші ді-джеї можуть не лише ставити чужі пісні на дискотеках, а й створювати власний високоякісний продукт, – розповідає Мув. – Це й  наближує нас до  світового музичного ринку. Тепер, можливо, нашу клубну сцену сприйматимуть не просто як ретранслятор, через який розкручують закордонних виконавців, а як територію, де досить талановитих творців, котрі можуть сміливо конкурувати з відомими західними та російськими ді-джеями».
Робота над платівкою тривала півроку. Вона увібрала основні тенденції розвитку української клубної культури. Композиції «Мрія» та «Не обіцяй» давно стали хітами. Нині ці треки набули іншого звучання – поповнились ідеями та останніми розробками у сфері звукозапису. «Суворий реп» – мікс на композицію групи «Дискотека Аварія»,  записаний навесні минулого року. Мув не просто переробив відомий хіт, а  й додав своє бачення танцювальної музики. «Тепер пісню із впевненістю можна назвати адаптованою до українського танцполу», – радіє  ді-джей.

Важливо, що платівка «Як купувати, продавати, винаймати і поширювати хауз-музику» – один із кількох ді-джейських видань в Україні, випущених із «чистими» авторськими правами.  Тобто альбом не містить жодного уривка, жодної ноти, запозичених в інших електронних музикантів – зокрема і закордонних –  піратським шляхом.