Співпраця «Разом з мером»

Громадська ініціатива «Разом з мером», яку започаткували у Подільському районі столиці, набирає силу. Ідеться про намір мешканців околиць зробити свої райони так само комфортними для проживання, як і центр.

Одними з перших до ініціативи жителів Вітряних гір приєдналися члени автогаражних кооперативів району. Вони готові взяти на себе відповідальність за благоустрій своїх ділянок та автостоянок. Натомість власники гаражів сподіваються, що міська рада доведе до кінця справу оформлення земельних ділянок, які використовуються кооперативами. У середу з головами гаражних кооперативів Вітряних гір та членами їх правлінь зустрівся заступник голови Київської міської адміністрації Анатолій Муховиков, який очолює головне управління земельних ресурсів Києва.

«Після того, як ми приєдналися до громадської ініціативи «Разом з мером» і звернулися до одного з її активістів Анатолія Муховикова – процес пішов, – говорить голова правління гаражного кооперативу «Барвінок» Микола Купенко. – Ми довіряємо київській мерії і сподіваємося на співпрацю. Олександр Омельченко допомагав нам придбати матеріали для будівництва  гаражів чорнобильців, які є членами нашого кооперативу. Тепер нам допомагає Анатолій Муховиков. Його управління виконує роботу, пов’язану з виготовленням потрібної нам документації. А ми, в свою чергу, беремо на себе зобов’язання впорядкувати гаражні кооперативи і автостоянки району. У Києві близько 760 кооперативів і автостоянок. Наш «Барвінок» – один із взірцевих. Отож, наша співпраця буде корисною для всіх».