Премія молодим татусям

Олександр Омельченко заснував премії Київського міського голови одиноким молодим татусям, які самі виховують дітей. Найкращих із них визначатиме міська конкурсна комісія, очолювана начальником Головного управління у справах сім’ї та молоді. У Положенні про конкурс сказано: щороку надаватимуть 10 премій по 700 гривень кожна.

На здобуття премії може бути висунуто одиноких молодих татусів віком до 35 років (розлучених або вдівців, які мешкають та зареєстровані у Києві). Відбуватиметься конкурс у три етапи. Спочатку татусів «відбиратимуть» у районах столиці, враховуючи їхні успіхи у вихованні дитини, у громадському житті, досягнення дитини у навчанні, творчості тощо, склад сім’ї, матеріально-побутові та житлові умови родини, тобто чи вміють татусі та їхні діти господарювати. За результатами районних конкурсів райдержадміністрації до 1 березня цього року подаватимуть всю потрібну документацію до міської конкурсної комісії. Адреса комісії: 01034, м. Київ, вул. Рейтарська, 8/5-б (IV поверх), кім. № 405.

Київський міський голова вручатиме переможцям конкурсу премії та відповідні дипломи напередодні Міжнародного дня сім’ї (15 травня).