Про Олену Вінницьку й вибухівку

Олена Вінницька перекваліфікувалася на секретного суперагента – стала «жіночою версією» Джеймса Бонда.

Чарівне перетворення відбулося під час зйомок відеокліпу до нової композиції «007». Ця пісня – заголовна до нової платівки, що має з’явитися вже навесні. Кліп знято за мотивами шпіонського серіалу – лише місце Бонда посіла Олена Вінницька. Вона намагається наздогнати та обеззброїти злого генія – чарівну дівчину. Суперагент Олена для того, аби зупинити свою суперницю, використовує всі можливі методи, навіть підступно зваблює її бойфренда. У кліпі багато спецефектів – погоні, розмінування вибухівки, феєрверк.

Режисер ролиа – відомий пітерський кліпмейкер Олександр Ігудін, який співпрацює з Авраамом Руссо, Тетяною Булановою, «Рефлексом». «Я давно стежу за творчістю Олени, і в мене було передчуття, що колись ми працюватимемо разом, – розповідає режисер, – інтуїція не підвела: працювати з нею – саме задоволення».

Щоправда, неприємні враження під час зйомок усе ж були. Через снігові замети Олександру довелося залишити машину та добиратися до місця зйомок на метро. Працівники міліції звернули увагу на підозрілий предмет у руках режисера і затримали його. Дві години адміністратор знімальної групи пояснював міліціонерам, що загадковий предмет – не справжня бомба, а муляж. Олександра Ігудіна відпустили тільки після особистого прохання Олени Вінницької.

Відеокліп знімали трішки більше за добу в трьох місцях Києва: музеї «Косий Капонір», підземному автопаркінгу під «Мандарин-плаза» та в одному з готелів.

Стиль для співачки та інших героїв ролика розробляла Міла Полякова. Вона перетворила Олену на елегантну витончену леді, яка може виконувати небезпечні спецзавдання і зваблювати шикарних чоловіків.