Якщо переймаєтеся проблемами молоді

Головне управління у справах сім’ї та молоді виконавчого органу Київради – Київської міської державної адміністрації – оголошує VI міський конкурс програм і проектів з молодіжних проблем.

Конкурс проводиться з метою реалізації Комплексної програми «Молодь м.Києва на 2001-2005 роки», згідно із Законами України «Про об’єднання громадян», «Про молодіжні та дитячі громадські організації», а також на виконання Положення про порядок фінансування програм і проектів молодіжних та дитячих громадських організацій.

Пріоритетні напрями конкурсних проектів:

– національно-патріотичне виховання дітей та молоді;– пропаганда здорового способу життя в підлітковому та молодіжному середовищі;

– соціальна адаптація підлітків та молоді з особливими потребами.

Брати участь у конкурсі можуть молодіжні та дитячі громадські організації, а також їхні спілки, зареєстровані Київським міським або районними у м.Києві управліннями юстиції не пізніше 10 березня 2004 року.

Переможці конкурсу отримають часткове бюджетне фінансування на реалізацію проекту (програми).

Для участі в конкурсі потрібно звертатися до відділу молодіжної політики Головного управління у справах сім’ї та молоді за адресою: м.Київ, Георгієвський пров., 7, довідки за тел. 2296116, або до структурного підрозділу з питань реалізації молодіжної політики у м.Києві державної адміністрації. Заявки приймаються – до 10 березня 2005 року.