Життя стає мобільнішим

Нині життя українців, особливо молодих, важко уявити без мобільного телефона.  В останні ж два роки громадяни нашої держави надавали перевагу саме цьому виду зв’язку, який почав випереджати розвиток традиційної та значно дешевшої стаціонарної телефонної мережі.

Презентація минулого тижня нового оператора мобільного стільникового зв’язку компанії «Астеліта»  вселяє надію на те, що ця послуга стане не лише доступнішою, а й дешевшою.

Правда поки що мобільним зв’язком нового оператора можуть  користуватися мешканці Києва, Дніпропетровська, Донецька, Львова, Одеси, Сімферополя та Харкова, але  мережу розширюватимуть. Одним із козирів нового оператора є те, що він пропонує кілька нових додаткових послуг, яких ще  досі не було на ринку України.

До того ж з вересня минулого року по лютий нинішнього компанія інвестувала в українську економіку 17,5 мільйона доларів і ще 300 мільйонів збирається вкласти до 2007-го. За цей же час «Астеліта» планує створити 40 тисяч нових робочих місць  для українських фахівців.