«Крамбамбуля» в Києві

10 лютого в клубі «44», у рамках великого турне містами України, відбудеться концерт групи «Крамбамбуля» – одного з найфеноменальніших білоруських колективів.

Групу створено 2001 року в Мінську. «Кожна наша платівка – позитивний самостійний музичний твір, абсолютно не пов’язаний концептуально з попередніми роботами, – кажуть музиканти «Крамбамбулі». – Ми – представники альтернативної естради з певною часткою рок-мотивів».

«Крамбамбуля» – легендарний білоруський напій часів Великого Князівства Литовського. Його дуже полюбляли магнати, купці, шляхта за чудовий смак східних прянощів, які спеціально виписували з Індії за неймовірні гроші. Рецепт знайшли музиканти в збірці «Старобілоруська кухня».

Щойно видано новий (третій) альбом групи «Радіо «Крамбамбуля» 0,33 FM». У ньому є спільна пісня вокаліста білоруського колективу Лявона Вольського та соліста української групи «Скрябін» Андрія Кузьменка – «Сусіди».

У «Крамбамбулі» недавно з’явилося поповнення – нова вокалістка азербайджанського походження Гюнеш Абасова. Вона солістка Молодіжного театру естради, лауреат різноманітних конкурсів у Білорусі, Польщі, Україні, країнах балтії.