Борис Єльцин хоче одружитися

Борис Єльцин-молодший має намір одружитися. Уже відоме й ім’я його обраниці. Це онука дагестанського поета Расула Гамзатова – Шахрі Амірханова, повідомляє «Утро.ru».

Онук першого російського президента познайомився з дівчиною п’ять років тому, коли навчався в Англії. Однак тоді нічого серйозного в них не було. Нині Шахрі живе і працює у Москві. Вона обіймає посаду головного редактора модного журналу, для двадцятиоднорічної дівчини це непогано, хоча подейкують, що Шахрі – лише обличчя видання, а роблять його інші, не такі вродливі й відомі.

Борисові незабаром виповниться 24 роки. Він закінчив елітний Вестмінстерський коледж у Великій Британії, потім вступив на економічний факультет МДІМО, але й цього йому видалося замало, тож 2003-го юнак склав іспити до Вищої школи бізнесу при МДУ. З кінця минулого року він працює директором із маркетингу російської команди, що братиме участь у гонках «Формули-1» 2006 року.

Кажуть, що онук російського президента має кепський характер. За чутками, навесні 2003-го однокурсники навіть улаштували йому «темну». Останньою краплею, що переповнила терпіння хлопців, стала чергова витівка Бориса. Говорять, що він силоміць запхав подружку одного з однокурсників до багажника свого «Мерса» і возив по всій Москві.