«Єдність» повинна стати парламентською

Відбулася п’ята позачергова конференція київського міського осередку української партії «Єдність». У ній взяли участь понад 70 осіб.

Учасники конференції підбили підсумки участі партії «Єдність» в президентських перегонах та висунення кандидата в депутати Київради на дострокові вибори в окрузі №60.

– Звісно результати президентських перегонів можна оцінювати по-різному, – зазначив голова Київської міської організації «Єдність» Володимир Яловий. – З одного боку, наш кандидат Олександр Омельченко не став учасником другого туру виборів, але його участь в кампанії – хороша підготовка до наступних парламентських виборів. До того ж, 1800 спостерігачів від «Єдності» працювали на дільницях в столиці, 170 – в східних областях, 300 – в інших регіонах України.

Результати голосування підтвердили, що у «Єдності» є добрі перспективи бути     представленою у Верховній Раді.  Аби виконати це, треба зважати  на політичну ситуацію. Можливо, «Єдність» візьме участь у виборах в коаліції з іншими партіями.  Уже зараз є такі пропозиції від деяких політичних сил.

Вирішуючи, хто ж має представляти «Єдність» на виборах до Київської міської ради, делегати конференції одноголосно підтримали кандидатуру заступника голови КМДА, начальника головного управління земельних ресурсів КМДА Анатолія Муховикова. Кандидату від «Єдності» доведеться серйозно поборотися, адже вже на сьогодні  у нього понад 50 конкурентів. Дострокові вибори призначені на 27 березня 2005 року.