На Ступку впала літера

Богдан Ступка знявся у новому фільмі «Взяти Тарантіну» російського режисера Романа Качанова.

Після зоряних ролей у «Своїх» Дмитра Месхієва та «Водій для Віри» Павла Чухрая Богдан Ступка отримує багато ділових пропозицій. У сценарії цієї нової стрічки акторові сподобався образ професора-кінознавця на прізвисько Фелліні, який було створено спеціально для Ступки. Також в авантюрній комедії «Взяти Тарантіну» знялися Людмила Гурченко, Віктор Вержбицький, Павло Дерев’янко. Зйомки уже завершилися, але поки що не відзнятим залишився один персонаж – Квентін Тарантіно, який має з’явитися у стрічці в ролі самого себе. Від Тарантіно отримано попередню згоду.

Події, про які йдеться у фільмі, починаються далеко від Голлівуду: двоє товаришів, жителів степів Калмикії, одружили своїх дітей, а цікавинкою весільного бенкету вирішили зробити кінопоказ останього фільму Квентіна Тарантіно. Щоправда, дістати стрічку уславленого американця виявилося складно...

«У фільмі є сцена, коли мій герой біжить до гори в Лос-Анджелесі, на якій написано «Hollywood», вилазить на літеру «Н» та починає пожежною сокирою її довбати – мститися за все заподіяне Голлівудом зло, – розповідає пан Ступка. – Урешті-решт літера ламається, придавлює його, і він каже: «Мене, як і все світове мистецтво, також задавив Голлівуд».

Стрічка  «Взяти Тарантіну» створюється у двох форматах: повнометражна картина має вийти на екрани у травні, а восьмисерійний серіал покажуть у середині жовтня цього року.