Перемагати можна й без Шевченка

Сенсацією 22 туру в серії «А» стала несподівана домашня поразка «Ювентуса» від середняка «Сампдорії». Генуезці приїхали до Турина з явним бажанням наробити клопоту Старій Синьйорі, і їм таки вдалося насолити головному конкуренту «Мілана» в боротьбі за скудетто. Гол у ворота господарів на 33-й хвилині зустрічі забив Альмо Діана. Міланісти без травмованого в грі з «Болоньєю» Андрія Шевченка просто розшматували на виїзді скромненьку «Мессіну». Мабуть, після двох поспіль невдач футболісти і тренери «Мілана» дістали доброї прочуханки від власників клубу. Підтвердженням цього є те, як аргентинець Ернан Креспо (на знімку праворуч) і данець Йон Даль Томассон старанно взялися за свою справу. Вони відзначилися дублями. На відміну від минулого матчу, у стартовому складі «Мілана» на поле вийшли одразу чотири нових виконавці: Андрія Шевченка, Япа Стама, Сержиньйо і Вікаша Дорасо замінили Йон Даль Томассон, Алессандро Неста, Каха Каладзе і Кларенс Зеєдорф. Гості могли перемогти і з більшим рахунком, якби в другому таймі Андреа Пірло реалізував пенальті. Господарі ж спромоглися провести тільки гол престижу – його забив Дзампанья. Завдяки цій перемозі та вдалій грі «Сампдорії» в Турині, «Мілан» скоротив відставання від «Ювентуса» до п’яти очок. На третьому місці залишився «Інтер», який у рідних стінах здолав «Аталанту». Єдиний гол записав на свій рахунок нападник Обафемі Мартинс. «Інтер» відстає від «Мілана» на сім очок.

Склад «Мілана» у грі з «Мессіною»: Діда, Неста, Мальдіні, Кафу (Стам, 71), Каладзе, Гаттузо, Пірло, Зеєдорф, Кака (Панкаро, 87), Томассон, Креспо (Амброзіні, 74).

Інші результати 22 туру чемпіонату Італії: «Лечче» – «Рома» – 1:1, «Лаціо» – «Брешіа» – 0:0, «Удінезе» – «К’єво» – 3:0, «Сієна» – «Кальярі» – 2:2, «Фіорентина» – «Палермо» – 1:2, «Ліворно» – «Реджина» – 1:1.