На вежі радості

На Броварському проспекті (біля станції метро Дарниця) відкрито двадцятий київський ресторан МакДональдз. Його будівництво розпочалося у вересні 2004 року й обійшлося компанії «МакДональдз Україна» у 1,5 млн. доларів. В інтер’єрі нового приміщення: три вікна «МкДрайв», 160 посадкових місць, десяток пальм і понад 500 світильників класу люкс.

Але, що таке люстри і діжки з пальмами, якщо їх розмістити без врахування бажань найменших відвідувачів цього закладу? Саме тому пропозиції й побажання дітей в малюнках і листівках на ім’я найвеселішого у світі клоуна і друга всіх дітей – Рональда МакДональда – вивчають і намагаються втілити в життя. Справжнім подарунком для дітвори стала, крім самого ресторану і незабутньої шоу-програми з циркачами, конкурсами і феєрверком, триповерхова ігрова вежа. З літаком, шведською стінкою, диво-гіркою і секретними проходами, вона сподобалася не лише малюкам, а й старшим дітям.

Особливість нового закладу – спеціальний під’їзд і туалетна кімната для людей з обмеженими фізичними можливостями. Не забули і про молодих батьків – встановлено спеціальний столик для сповивання немовлят. А ще, і це не менш важливо, згідно з дендропланом Головного управління містобудування, архітектури і дизайну міського середовища, навесні компанія МакДональдз висадить навколо нового ресторану 67 дерев, 60 саджанців хвойних порід, 136 кущів і квітів.