Доспівалися до весілля

Минулими вихідними на Кримському півострові з розмахом і феєрверками гуляли весілля. Побралися син незабутнього Назарія Яремчука – Дмитро та донька глави уряду автономії Сергія Куніцина – Світлана.

Познайомилися молодята не на морському узбережжі, як декому може здатися, а на естраді, бо обоє співають. Щоправда, наречений уже досить відомий виконавець і навіть наприкінці минулого року встиг стати заслуженим артистом, а його обраниця робить лише перші кроки на сцені. От саме їх і допомагав одній з найпрестижніших наречених півострова робити Дмитро Яремчук. Разом їздили по Україні з концертами, іноді навіть співали на сцені дуетом, а тепер ось дібрали й спільну мелодію для подружнього життя. А вже про те, щоб воно стало безхмарним і комфортним, подбав батько нареченої.

Церемонія почалася, щоправда, скромно. У сімферопольському рагсі, де зібралися лише рідні та найближчі друзі, зареєстрували шлюб. Тепер Світлана замість Куніциної стала Яремчук. А потім кортеж через Севастополь відбув до Ялти. Тут прем’єр для святкування весілля улюбленої доньки на два дні орендував ресторан у знаменитому готелі «Ореанда».

До міста прибуло більш як 200 гостей. Серед найвідоміших – голова НДП Валерій Пустовойтенко,  відставний перший заступник голови НБУ Арсеній Яценюк, голова Верховної Ради Криму Борис Дейч, народний акордеоніст Ян Табачник та інші не менш відомі viр-перcони та естрадні зірки. Співали два дні не лише гості, а й молодята – і соло, й дуетом. А закінчувалися гуляння щодня яскравим феєрверком.

Одним із найдорожчих весільних подарунків стала квартира в Ялті. Були, звичайно, й інші, скромніші. Навіть ресторан «Тифліс» не залишився осторонь і подарував молодому подружжю Яремчуків та його гостям шашлики і люля-кебаб.