Містика «Танців із вовками»

Уперше з початку 2005 року до Києва завітала Руслана – лише на три дні. Вона влаштувала презентацію відеокліпу на англомовну композицію «Танці з вовками» та розповіла про процес підготовки «Євробачення».

Ролик (той, де Руслана заходила до клітки з вовками) знімали три місяці, адже другий етап роботи припав на Помаранчеву революцію. «Із самого початку «Танці з вовками» супроводжувала якась містика: не спрацьовувала піротехніка, клітку та прес доводилося руйнувати вручну, – розповідає Руслана. – Незважаючи на досконалу, соціально спрямовану  ідею відеокліпу, чогось бракувало. Згодом ідею доповнила реальними подіями  – в Україні відбулася революція. Дикий – не агресивний. Дикий – це вільний. Тож коли ми додали до ролика спеціально відзняті Олесем Саніним документальні кадри з майдану Незалежності, я зрозуміла: саме таким і мав  бути  кліп».

Співачка розуміє, що вдома «революційними» кадрами нікого не здивує,  а за кордоном відеокліп має викликати неабиякий інтерес. Його вже розіслали на телеканали  25 європейських країн.  Крім того, 21 лютого відбудеться презентація альбому «Wild dances» в Англії  й тур найвідомішими британськими школами, а 13 березня платівка вийде  в Німеччині. «Від цих двох релізів залежить моя майбутня кар’єра», – без перебільшення  каже Руслана.

Присутній на презентації кліпу Павло Ількович – виконавчий продюсер «Євробачення»  в Україні –  обіцяє, що конкурс буде  «цікавим і свіжим». Уже затверджено творчу концепцію, створюють телевізитівки України, які демонструватимуться  під час пауз між виступами виконавців. До середини лютого має бути підписано контракт із керівництвом Палацу спорту, а тоді вже  розпочнеться сценічна робота.