Відчули себе Шумахерами

Співробітники ДАІ і патрульно-постової служби міліції затримали двох охоронців автостоянки в Солом’янському районі столиці, які вирішили покататися на автомобілях, що перебували під їх охороною. Дві іномарки тепер потребують серйозного ремонту.

Як повідомила співробітник Центру громадських зв’язків столичної міліції Ірина Біба, на третій день трудової діяльності близько дев’ятої вечора до новоспеченого охоронця відзначати вдале працевлаштування приїхав племінник – двадцятирічний київський студент. Після дози спиртного й спало на думку покататись.

Багато водіїв залишали охоронцеві ключі від автомобілів – на той випадок, якщо виникне потреба переставити машину в інше місце. Із кількох авто обрали найкращі –  «Мерседес 230-Е» та «Ауді 80».

На великій швидкості п’яні лихачі змагалися один з одним. На перехресті Повітрофлотського проспекту та вулиці Смілянської один із них не впорався з керуванням і врізався у стовп. Другий не спромігся уникнути зіткнення і вдарився в авто першого, а далі – в огорожу.

Обидва порушники вціліли, навіть швидко протверезіли. Їх доставили до Солом’янського райуправління міліції.  Слідство встановило, що принаймні старший з чоловіків добре знав, як кваліфікується їхнє порушення, оскільки раніше був засуджений за спробу викрадення автомобіля, але тоді дістав умовне покарання.