Студенти – потужна демократична сила

У КМДА влаштували прийом для студентів з нагоди дня Святої Тетяни. Столичний мер Олександр Омельченко запросив на свято представників студентського самоврядування, профспілок, громадських та неформальних організацій. Серед гостей були делегації харківських та львівських вузів, а також студентського парламенту Польщі.

У вітальному виступі Олександр Олександрович зауважив, що нині студентство – найдинамічніша, найдемократичніша частина нашого суспільства. Вони довели це, коли відстояли свободу на майдані Незалежності, проявивши турботу, благодійність, християнські чесноти у своїх вчинках.

– Тут серед нас нині – майбутні керівники і районів, і міст, і столиці, і держави, які вже сьогодні мають громадянську позицію, – наголосив Київський міський голова.

Сповістив Олександр Омельченко і радісну новину для студентів: оскільки у цьому році завершується дія цільової програми співпраці з студентством, тож на наступні п\'ять років Київрада обов\'язково запровадить нову. Вона передбачає працевлаштування, оздоровлення студентів, фінансову допомогу університетам, організацію культурних, спортивних та мистецьких заходів.

Столичний мер також вручив подяки і подарунки студентам за активну участь у громадсько-політичному житті столиці. Завершився прийом святковим концертом.