На інавгурацію йдіть пішки

Сьогодні і завтра до столиці приїжджатимуть на інавгурацію Віктора Ющенка високі гості з усіх куточків планети. До центру столиці вони діставатимуться з аеропорту «Бориспіль». Аби не заважати рухові урядових лімузинів, автоінспекція перекриватиме трасу: автодорогу Харків-Київ, Харківську площу, просп. Бажана, Південний міст, Столичне шосе (від просп. Науки до Південного мосту), Наддніпрянське шосе, Набережне шосе, Боричів узвіз, Володимирський узвіз, Дніпровський узвіз, Паркову дорогу, Петрівську алею, площу Слави, вул. Січневого повстання (від вул. Цитадельної до вул. Грушевського), вул. Грушевського, Європейську площу, вул. Липську, Інститутську, Шовковичну, Лютеранську.

Завтра з 11.00 до 23.00 рух усіх видів транспорту заборонено вул. Інститутською (від Хрещатика до вул. Ольгинської), майданом Незалежності, Хрещатиком, вул. Михайлівською. Із 10.00 до 21.00 у разі необхідності ДАІ перекриє рух на вул. Круглоуніверситетській, Бессарабській площі, вул. Червоноармійській, Щорса, Предславинській, Тельмана.

Під час проведення заходів на майдані Незалежності вул. Софійська (від вул. Володимирської до майдану Незалежності) та прилеглі до неї вулиці, а також Мала Житомирська (від майдану Незалежності до Володимирського проїзду) будуть відкриті тільки для громадського транспорту і спецмашин.

23 січня впродовж доби заборонено стоянку всіх видів транспорту на вул. Грушевського, Європейській площі, Хрещатику, майдані Незалежності, вул. Інститутській (від Хрещатика до вул. Шовковичної), Ольгинській, Городецького, Шовковичній, Лютеранській, Круглоуніверситетській, Бессарабській площі, вул. Червоноармійській, Щорса (від вул. Червоноармійської до Предславинської), Предславинській (від вул. Щорса до Тельмана), Тельмана (від вул. Предславинської до Червоноармійської).

«Київпастрансу» та Комунальній службі перевезень 23 січня з 10.00 до 24.00 доручено збільшити кількість машин на 32 автобусних та 6 тролейбусних маршрутах. Київський метрополітен має збільшити кількість пар поїздів.

УВАГА: у неділю із 9.00 до 24.00 станції «Майдан Незалежності» та «Хрещатик» (вихід на вул. Інститутську та Городецького) будуть закриті для входу і виходу пасажирів і працюватимуть тільки для пересадки з лінії на лінію.