Одна родина за столом!

Завершився IV Міжнародний конкурс дитячого малюнка, організований Генеральною дирекцією КМДА з обслуговування іноземних представництв під керівництвом депутата Київради Павла Кривоноса. Підсумки підбивали цими днями в приміщенні Солом’янського палацу дітей та юнацтва. Результати конкурсу переконливо довели, що ідея Соборності нашої держави не лише декларується. Вона живе у серці кожної української дитини.

Хоча конкурс, темою якого були слова милозвучної пісні «Одна калина за вікном, одна родина за столом», проводиться вже не перший  рік, однак мета його залишається незмінною. Це розвиток творчих здібностей та знань  про рідну землю не лише серед київської малечі, а й серед дітей іноземних дипломатів, акредитованих у нашій столиці.
Конкурс відбувається в два етапи: перший відбірковий – на рівні класів у середніх школах Києва. І лише після цього переможці трьох вікових категорій змагаються у фіналі. Те, що перемогти в такому конкурсі справді складно, підтверджують і цифри – лише одна робота з цілої тисячі отримала Гран-прі.

Володаркою цієї нагороди стала Ганна Савочка – учениця 3 класу столичної середньої школи № 166. Дівчина з рук Павла Кривоноса отримала путівку до санаторію на Чорному морі. Крім неї  цінні подарунки від начальника Головного управління освіти та науки Києва Бориса Жебровського отримали ще сто фіналістів цьогорічного конкурсу.

До речі, як зазначив Павло Кривонос, наступного року темою конкурсу обов’язково стануть події Помаранчевої революції, які назавжди залишаться у серцях маленьких громадян України.