Чаруватиме володар «Золотої ліри»

Віртуоза-акордеоніста Ігоря Завадського люблять кияни. Шанувальники його таланту вже звикли і до традиції, яку започаткував музикант вісім років тому, – давати святкові благодійні концерти у день свого народження – 20 січня.

Цього четверга Ігор Завадський збере друзів. Тільки 20 січня вхід вільний для всіх. Варто лише отримати запрошення, зателефонувавши за номером, що на київських афішах, які сповіщають про це свято. Але на всіх запрошень не вистачить – тому до концертного залу Київського академічного театру оперети потраплять лише ті, кому пощастить зателефонувати першими.

Ігор Завадський виконає нову концертну програму, що складатиметься з двох відділень. Перше – класичне, цього року, крім сольного виконання популярних класичних творів, буде гра в дуетах із контрабасистом, флейтистом та музикантом, що володіє кнопковим акордеоном; у супроводі камерного оркестру Полтавської обласної філармонії та симфонічного оркестру. Кілька музичних творів звучатимуть у супроводі хореографічних композицій, спеціально підготовлених для цього концерту народним артистом України Сергієм Бондуром. Із великим симфонічним оркестром пан Ігор гратиме вперше. І не лише на звичному для себе кнопковому акордеоні, а й на одному з інструментів класичного складу симфонічного оркестру. З відомих творів прозвучать: «Пори року» А.Вівальді, Токата ре мінор Й.С.Баха, «Маленька нічна серенада» В.Моцарта, «Політ джмеля» М.Римського-Корсакова та інші.

У другому відділенні звучатимуть популярні твори у виконанні Ігоря Завадського та в супроводі естрадної групи.