Збурення на Сонці ще не вивчено

На дні святкування Водосвяття, за повідомленнями синоптиків, припадає сильна магнітна буря. Хоча це явище достеменно не досліджене в Україні, однак фахівці з аномальних явищ у природі відзначають активний вплив таких електромагнітних збурень на загострення хронічних хвороб, виникнення невмотивованих суперечок, а також нещасних випадків і навіть злочинів.

Особливо негативно дні підвищеної сонячної активності позначаються на особах, які мають серцево-судинні недуги: підвищений артеріальний тиск, порушення мозкового кровообігу, розлади серцевої діяльності, зазначає професор І.С.Зозуля. Хоча, як наголошує вчений, робити якісь серйозні наукові прогнози щодо впливу магнітних бур на перебіг тих чи тих захворювань передчасно.

Деякі лікарі навіть зауважують, що більше занепокоєння має викликати застосування звичайних електроприладів у побуті та засобів комп’ютерного зв’язку, якими переобтяжені не лише службові, а й житлові приміщення. Саме вони створюють потужне некероване магнітне поле, яке й впливає негативно на стан організму та його систем.