Вечірка закінчилася трагічно

Під час Різдвяних свят у Дніпровському районі столиці стався нещасний випадок. Як повідомили в прес-службі столичної міліції, господар однієї з квартир на бульварі Давидова зустрів на вулиці знайому й запросив до себе, щоб відсвяткувати.

Звісно не без спиртного. Вечір закінчувався і 30-річна жінка, яка, до речі, як з’ясувалося, була надто легкої поведінки й навіть заробляла собі у такий спосіб на життя, вирішила піти до ванної кімнати. Чоловік залишився на кухні. Минула не одна хвилина, а жінка  все не поверталася.

Коли чоловік зайшов до ванної кімнати, жінка була мертвою. Переляканий господар помешкання не знав, що робити далі. Він вирішив розкидати речі з шафи по кімнаті, щоб таким чином  імітувати пограбування. Сам же втік.

На місце пригоди прибули слідчо-оперативні групи району та головного управління столиці. Правоохоронцям довелося серйозно попрацювати, аби з’ясувати усі обставини невдалої вечірки. Уже через кілька годин вони знайшли власника квартири, який розповів про все, що сталося того вечора. Експерти констатували, що жінка втопилася очевидно через значну кількість випитого спиртногою.

Інф. «ВК»