І про сніг не забула

Минулої суботи за сприяння депутата Київради від 56-го виборчого округу Ольги Арканової в Куренівському парку було влаштовано свято зустрічі старого Нового року.

Було гомінко і весело – з піснями, танцями, розвагами і салютом. Подбали і про музик, і про вертеп, і про гостинці (напередодні свята кожна дитина дошкільного і молодшого шкільного віку отримала солодкий подарунок «від Снігуроньки», для чотирьох тисяч соціально незахищених родин підготували продуктові набори, а для 120 ветеранів Другої світової війни організували «Голубий вогник»). Не обійшлися без циган і без факіра – приборкувача вогню і пожирача смолоскипів. Були і конкурси з призами для малечі, і «Ігроград» від волонтерів Подільського районного Центру соціальних служб для молоді.

Про все подбала депутат Арканова, а про сніг – забула. Хоча тієї миті, коли вона піднялася на сцену і привітала киян та гостей столиці, із хмари стало сипати крупою. А на додачу золотий півник – символ нового 2005 року злетів на сцену і прокукурікав: «Синього неба, білого хліба, чистої води і ніякої біди!»