Зимові канікули: і відпочинок, і тренінг

Головне управління освіти і науки КМДА звітувало про завершення майже всіх запланованих заходів із організації змістовного дозвілля дітей та юнацтва під час зимових канікул.

Новорічні свята відвідали діти-сироти та інваліди, а також позбавлені батьківського піклування, з малозабезпечених і багатодітних сімей, діти військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, батьки яких загинули під час виконання службових обов’язків, вихованці шкіл-інтернатів. Столичні школи виконали доручення голови КМДА Олександра Омельченка щодо запрошення дітей із сільських шкіл-партнерів на святкові ялинки.

За рахунок міського бюджету на 814,6 тис. грн. придбано майже 45 тис. квитків із подарунками на новорічні та різдвяні вистави в культурно-мистецьких закладах міста. Особливу увагу було приділено зимовому оздоровленню дитячих творчих колективів, дітей пільгових категорій. На оздоровчі заходи витрачено 533,1 тис. грн., оздоровлено 1930 дітей.

Студенти педагогічних коледжів відпочивають із 11 до 17 січня. Паралельно з відпочинком вони навчаються в зимовій школі майбутнього вчителя, програмою якої передбачено психологічні тренінги, лекції, круглі столи «Гармонізація внутрішнього світу людини» і «Впровадження освітніх інновацій у педагогічну практику студентів» тощо.