Щедрий господар виявився ґвалтівником

Кілька днів знадобилося працівникам карного розшуку Деснянського райуправління міліції для того, щоб затримати 25-річного підприємця, який у перший день нового року зґвалтував 11-річну дівчинку.

Як повідомили в центрі громадських зв’язків столичної міліції, одинадцятирічна Наталка, запитавши дозволу в консьєржа, колядувала в одному з будинків на Троєщині.

Двері однієї з квартир відчинив 25-річний молодик. Отримавши подарунок за привітання та заспівану колядку, дівчинка подякувала і пішла до ліфта. Аж раптом, ззаду хтось підійшов, затулив їй рукою рота й силою затягнув до квартири. Чоловік залякав дитину й опісля півтори години ґвалтував. Згодом дав дитині 100 гривень та попросив нікому не розповідати про те, що сталося.

Дівчинка й справді, повернувшись додому, нічого батькам не розповіла. Однак її поведінка насторожила матір – дівчинка зайшла до ванної кімнати і замкнула за собою двері. Оглянувши дитя, дорослі зрозуміли, що в доньки відкрилася кровотеча. Остаточно все з’ясувалося в столичній лікарні «Охматдит», де дівчинці надали хірургічну допомогу.  Батьки відразу звернулися із заявою до правоохоронців.   Зловмисника затримано. За фактом злочину  порушено кримінальну справу.

Тіло знайшли у Дніпрі

Співробітники правоохоронних органів столиці затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві 26-річного охоронця дачних ділянок у Русанівських Садах.  Тіло жертви вбивці кинули в Дніпро, намагаючись приховати злочин.

Як повідомляють у прес-службі столичної міліції, напередодні між затриманими й вбитим охоронцем виникла бійка в магазині. Підозрювані не заперечують факту конфлікту. Що стосується вбивства, то всі обставини злочину ще мають перевірити слідчі.