А в Греції – весна

Найближчими днями не припиниться дощ у столиці Німеччини – Берліні. При північно-західному вітрі зі швидкістю 5–7 метрів за секунду 11 січня денна температура буде +6+8оС. Наступного дня вона дещо зміниться +3+8оС.

Порівняно тепло буде у Бельгії. 11 січня ртутний стовпчик зупиниться на позначці +9+10оС. А от 12 січня температура повітря знизиться до +3+4оС. Разом із тим ущухне дощ. Вітер – північно-західний.

Мешканці Відня нині насолоджуються, так би мовити, весняним сонцем. Повітря в місті прогрівається до +10оС. Але 12 січня на Австрію подує північний вітер і принесе із собою прохолодний дощ. Дощитиме також у Польщі, Росії. В інших наших сусідів – словаків найближчі дні будуть погожими й теплими – максимальна температура повітря +7+9оС. Приблизно ж така погода найближчими днями очікується в Румунії та Молдові.

Справжню весну відчуватимуть у Туреччині (+12оС) та Греції (+11+15оС). Еліни, так би мовити, відчуватимуть навіть певну задуху. Приблизно о сімнадцятій годині 11 січня у древній Елладі очікується повний штиль, пригріватиме сонце, заквітують навіть дерева.