Будьте гідним високої довіри Вельмишановний Вікторе Андрійовичу!

Від імені киян та столичної влади щиро вітаю Вас з нелегкою, але переконливою перемогою. Ніхто не сумнівається, що вибори Президента України 26 грудня 2004 року відбулися демократично. Велика довіра, яку висловив Вам український народ, є запорукою того, що всі Ваші майбутні кроки, спрямовані на розквіт нашої держави, одержать всенародне схвалення та підтримку громадян України.

Сьогодні міжнародна спільнота захоплюється волелюбством нашого народу, його вмінням демократично відстоювати свободу свого вибору. Заслужений авторитет та повага, здобуті Україною у дні мирної революції – це той фундамент, на якому, нарешті, можна розпочати будівництво справді незалежної і демократичної держави, яку поважатимуть і до якої прислухатимуться у світі.

Вельмишановний Вікторе Андрійовичу! Підтримка українського народу – це не лише висока честь, а й велика відповідальність перед тими, хто повірив у Вас як у гаранта демократії і свободи. З Вашим іменем громадяни України пов’язують свої надії і сподівання на краще життя, майбуття своїх дітей і онуків. Щиро бажаю Вам бути гідним цієї високої довіри.

Дозвольте також висловити підтримку київської громади Вашим майбутнім крокам на шляху перетворення України у демократичну та заможну європейську державу. І хай завжди з Вами буде благословення Боже у цій нелегкій подвижницькій праці на благо народу України!

За дорученням Київської міської ради, з повагою Київський міський голова Олександр ОМЕЛЬЧЕНКО