Поєднавши зусилля жінок-депутатів

Днями у Київському центрі роботи з жінками зібралися на традиційну передноворічну зустріч речники депутатського корпусу столиці, які представляють Ради різних рівнів. У дружній компанії були однаково бажаними й шанованими як нині діючі народні обранці, так і депутати минулих скликань.

Такі ділові і водночас святкові жіночі зібрання щороку відбуваються у рамках творчого проекту Міжнародного благодійного Фонду Святої Марії «Кияни в органах місцевого самоврядування». Саме така співпраця Фонду з постійними комісіями Київради, районними депутатськими корпусами міста та Київським міським центром роботи з жінками є рушійною силою у здійсненні спільних проектів соціального і духовно-просвітницького спрямування, а також сприяє як розвитку місцевого самоврядування в столиці України, так і поліпшенню добробуту киян.

У доброзичливій обстановці колеги-однодумці можуть ближче познайомитися, підбити підсумки зробленого за рік, обговорити шляхи вирішення нагальних проблем їхніх виборців, обмінятися досвідом і планами на подальшу співпрацю.