Порозуміння «роллінгів» – приклад для молодих

Легендарні рокери «Rolling Stones» продовжують роботу над своїм новим студійним альбомом.

Черговий етап запису проходить у Парижі під керівництвом продюсера Дона Уоса. За його словами, нова платівка «роллінгів» буде значно відрізнятися від попередніх робіт групи. Мік Джаггер та Кіт Річардс разом пишуть кожну композицію та стверджують, що такого рівня взаєморозуміння та зацікавленості роботою у них не було з 1960-х років.
«Я впевнений, що завдяки новому диску «Rolling Stones» здивують своїх давніх прихильників, а молоді люди зрозуміють, чому цей колектив вважається однією з найвидатніших груп світу», – каже продюсер. Вийти платівка має влітку 2005 року.

Тим часом лідер групи Мік Джаггер спільно з американською кабельною телевізійною мережею «A&E  Network» готує концепцію нового циклу програм під назвою «Бути...». Кожен з випусків буде присвячено якій-небудь відомій особистості з найрізноманітніших сфер шоу-бізнесу та спорту. Ідея циклу вперше була використана в документальній стрічці 2001 року «Бути Міком» режисера Кевіна МакДоналда, яка демонструвала звичайні будні Джаггера – студійну роботу, розваги з дітьми, зустрічі з іншими зірками. У шоу «Бути...» Джаггер – виконавчий продюсер. Загалом автори обіцяють у своїй телепередачі нетрадиційний та позбавлений банальностей погляд на «зоряний» день.