«26 грудня online»

Так називатиметься Центр громадського контролю за перебігом повторного голосування. За словами його ініціатора, голови партії «Єдина Україна» народного депутата України Богдана Губського, Центр має допомогти журналістам у поширенні інформації та покликаний забезпечити більшу прозорість і загальний контроль за перебігом голосування на виборах Президента України.

Починаючи з 6-ї години ранку 26 грудня протягом тижня центр прийматиме матеріали про події, що сталися в день голосування. Інформацію можна буде передати телефоном (усне повідомлення), факсом або електронною поштою. Отримані матеріали розміщуватимуть на сайті Центру: www.26-12online.kiev.ua. Разом із наданими матеріалами про події публікуватиметься інформація про автора та засіб масової інформації, який він представляє.

Після закінчення виборів буде видано книгу з матеріалами, які допоможуть зафіксувати цей день в історії. Робоча назва: «26 грудня online: історія одного дня». Книгу запропонують підписати новообраному Президентові України, а згодом її буде розіслано усім учасникам проекту.

Телефон/факс Центру «26 грудня online»:

8-800-50-26-12-0 (усі дзвінки в межах України – безоплатні).

Презентація проекту відбудеться 24 грудня о 15.00 по вул.Круглоуніверситетській, 4-б. Контактний телефон – 428-00-87.