Столиця – запорука єдності й перемоги

На ім’я Київського міського голови Олександра Омельченка продовжують надходити численні листи підтримки з усієї України та з-за кордону. Нещодавно ми цитували листи обербургомістрів німецьких міст Мюнхена і Лейпцига, знайомимо читачів із зверненням до киян та міського голови Олександра Омельченка, яке надіслали депутати Яворівської районної ради Львівської області.

«Тисячі жителів Яворівщини після 21 листопада стали учасниками акцій громадської непокори, які проходили у Вашому місті. Їхні розповіді про ці історичні події на майдані Незалежності засвідчили, що нині українська столиця справді стала столицею нації, столицею громадянського народу, який публічно демонструє незгоду з брутальними спробами накинути йому свою волю.

Низький уклін вам, кияни, за вашу мужність, витримку, терпіння, безсонні ночі, за вашу гостинність, дах над головою, за допомогу сотням тисяч маніфестантів з інших регіонів країни, за вашу палку моральну підтримку. Ми вдячні за інші добрі справи, які ви робите, щоб у нас усіх не відібрали столицю та державу.

Ми складаємо слова сердечної подяки депутатам Київської міської ради і міському голові, які одні з перших в Україні висловили громадську недовіру Центральній виборчій комісії і звернулися до Верховної Ради України щодо невизнання попередніх результатів підрахунків голосів по виборах Президента України. Цей Ваш мужній громадянський вчинок отримав широкий резонанс у державі і став прецедентом для прийняття аналогічних рішень органами місцевого самоврядування по всій Україні. Ми від щирого серця пишаємося вами!

Дорогі кияни! Їдучи у нашу прекрасну столицю, всі ми відчуваємо Київ – з нами, Київ – наш, Київ – справжнє серце України. Ви – запорука нашої єдності й нашої перемоги».

Звернення підписав Іван КАРПА, голова районної ради