Регрес «прогресивних»

Мільйонним тиражем поширилася Україною «Народна опозиція» – газета, видана соратником Наталі Вітренко  Володимиром Марченком.

Мало того, що там написано неправду, так ще ця брехливість подвійна. Примірник цього «продукту» принесли нам обурені працівники видавництва «Київська правда», що його було зазначено у вихідних даних цієї газети як підприємство, що віддрукувало такий пасквіль.

– Не друкувала «Київська правда» цього витвору, – запевняє заступник директора поліграфічного підприємства Анатолій Степаненко. – Зверталася до нас «Народна опозиція» з такою пропозицією, але ми відмовилися від цієї роботи. Хто і де віддрукував газету під нашими реквізитами – невідомо. Прогресивні соціалісти нас жорстоко підставили. Це підлий і навіть злочинний прийом. У результаті «Київська правда» має виправдовуватися за те, до чого не має жодного відношення.

Рівень матеріалу, що підпільно надрукував Марченко в «Народній опозиції», далека від реалій, від того, що відбувається в країні. Скажімо, постанова пленуму ЦК ПСПУ «Про загрозу неофашистської диктатури в Україні», підписана лідеркою прогресивних соціалістів, закінчується закликами: «Жодного голосу за Ющенка! Всі за Віктора Федоровича Януковича!» Погодьтеся, такій затятій категоричності просто бракує здорового глузду.