Проголосують усі!

Київський міський голова Олександр Омельченко доручив головним управлінням транспорту, зв’язку та інформатизації, соціального захисту населення, охорони здоров’я та медичного забезпечення виділити райдержадміністраціям транспортні засоби для надання послуг із перевезення тяжко хворих виборців столиці (крім інвалідів першої групи) до виборчих дільниць з 8.00 до 20.00 26 грудня 2004 року.

Райдержадміністрації разом із територіальними виборчими комісіями визначать перелік тяжко хворих виборців, яких необхідно перевезти до виборчих дільниць. А Головне управління охорони здоров’я та медичного забезпечення має за зверненнями територіальних та дільничих виборчих комісій надати медичних працівників для супроводження тяжко хворих виборців.

Комунальне підприємство «Київпастранс» виділить для перевезення до виборчих дільниць 100 мікроавтобусів і 3 автобуси для виборців із будинків-інтернатів. Буде задіяно також 45 машин швидкої та невідкладної допомоги і 18 спецавтомобілів Головного управління соціального захисту населення.