Ключі від 17 квартир

Країна відзначила професійне свято працівників міліції. У Святошинському районі, як завжди, до нього підготувалися добре. Привітати людей у погонах прийшли перший заступник голови Київської міської державної аміністрації Валерій Борисов, голова району Володимир Мазепа, народний депутат України Володимир Бондаренко, депутати Київради Семен Борисенко, Віктор Тищенко і Віктор Білич.

На начальника районного управління міліції полковника Анатолія Миколайця та його колег приємний сюрприз очікував уже в дворі. Від міської та районної влади, народних депутатів та депутатів Київради їм вручили ключі від чотирьох новеньких автомобілів – мікроавтобусів «Газель» і «Соболь» та двох легкових «Жигулів». Анатолій Миколаєць сказав, що їх віддадуть у користування працівникам найкращих підрозділів патрульно-постової служби, ДАІ, кримінальної міліції і конвойної служби.

Володимир Мазепа нагородив подяками та цінними подарунками найкращих правоохоронців і вручив ключі від 17 квартир: 13 – безплатних, 4 – на умовах пільгового кредитування.