Помаранчеві дарували донецькі цукерки

Минулої неділі на столичному майдані Незалежності знову було людно. Щоправда, в натовпі переважали діти, які прийшла сюди відзначити День Миколая-Чудотворця. Це свято для хлопчиків і дівчаток влаштувала коаліція «Сила народу» за підтримки Київського міського голови Олександра Омельченка.

Привітати малечу зі святом прийшов Віктор Ющенко зі своєю родиною. «Якщо батьки в шані, якщо діти в любові, ми можемо говорити, що створили Україну», – сказав лідер опозиції, вітаючи всіх із Днем святого Миколая. А потім кожному маленькому учаснику свята «справжній» Миколай вручив подарунки – набори цукерок, виготовлені в Донецьку, м’які іграшки-апельсинчики та вітальну листівку від Віктора Ющенка.

Під час святкування на Майдані урочисто запалили вогні на 27 ялинках, які символізують всі регіони нашої країни. Їх прикрасили іграшками різних кольорів та геральдикою адміністративних центрів України.

Водночас в імпровізованому дитячому наметовому містечку на зеленій тканині діти написали прохання та побажання новому президентові України.