Амурні багатокутники Каті Бужинської

Прихильники таланту Каті Бужинської нарешті дочекалися свята – нещодавно в Національному палаці «Україна» відбувся сольний концерт артистки під назвою «Романсеро».

На глядачів з перших хвилин «посипалися» світлові та піротехнічні спецефекти. Сцена стала подібною до палацу, де затишна атмосфера, де «палахкотить» камін. Час від часу вистрілювала піротехніка, падали то «сніг», то «листя», стелився «туман». У глибині сцени – кліпи співачки, чудові панорамні зйомки і навіть фрагменти з мультфільмів. За столиками на сцені артисти балету відтворювали атмосферу затишної кав’ярні. Було очевидно, що Юрій Квеленков – постановник концерту – не поскупився на ефектне шоу.
Але основний спецефект – це поява самої Каті Бужинської. Співачка володіє потужним та оригінальним голосом, що виокремлює її на українській естраді. Прозвучали популярні пісні, зокрема та, що принесла їй перемогу на «Слов’янському базарі» – «Лід». Пісенний репертуар охопив усі пори року, і, звичайно ж, не оминув теми кохання.

Задум постановника концерту явно полягав у створенні інтригуючого шоу: з ким зараз Катя Бужинська? Адже на «перше сценічне побачення» з Катею прийшов переможець телепроекту «Шанс» та номінант «Юрмали» Віталій Козловський. Пізніше з Катею обіймався і цілувався Михайло Поплавський. Ситуація заплуталася зовсім, коли продюсер та екс-чоловік Каті Юрій Квеленков проспівав разом з Бужинською пісню «Давай помиримся с тобой». Це ніби давало підстави подумати, що «колишні» знову звели «мости». Але остаточно ситуація вийшла з-під контролю, коли співачка присвятила пісню своєму коханому, який не забарився вийти на сцену із квітами. Глядачі втомилися рахувати «амурні багатокутники», хоча насправді серце Каті віддане лише одному. Що ж до решти претендентів, то це данина законам скандального шоу-бізнесу.

До речі, Поплавський вийшов на сцену із скромним бажанням подарувати співачці квіти, але Катя не відпустила ректора назад. Довелося Михайлу Михайловичу грати роль зрадливого чоловіка, оспіваного у творі «Кот по кличке Казанова». А в цей час на екрані глядачі милувалися симпатичним котом із мультфільму «Гарфілд». «Уявіть, що ви – мій чоловік» – зверталася співачка до Поплавського. З несподіванки ректор перехрестився. Тоді Катя вирішила знову завести його в безвихідь, запитавши: «Я вам не подобаюся?».

Привітали співачку поет Юрій Рибчинський і дует «Світязь». Як зазначив «Світязь», Катя має все – талант, вроду, славу, любов. Не вистачає лише пародій.
Глядачі ніби змовилися засипати Катю квітами. Після «Чарівної скрипки» до співачки вишикувалася ціла черга шанувальників, так що в фіналі концерту на сцені утворилася міні-оранжерея найкращих квітів.