Сусід залишиться з носом

До чергової частини Солом’янського районного управління внутрішніх справ столиці надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків на вулиці Козицького – сварка між сусідами.

Як повідомили в прес-службі столичної міліції, коли на місце події прибули її працівники, лікарі швидкої вже надавали медичну допомогу двом закривавленим чоловікам.

Як з’ясувалося, стосунки між сусідами, квартири яких розташовані одна над одною, особливо теплими не були. Причина досить типова – коли одному хотілося відпочити після роботи, другий тільки починав активне життя, приймав у своєму помешканні гостей, влаштовував вечірки. Зауваження та прохання на майже вдвічі молодшого сусіда не впливали. Напередодні між чоловіками відбулася принципова розмова. Старшому довелося її вислухати, бо візаві заручився підтримкою трьох своїх друзів. Чоловіча гідність, звісно, вимагала помсти. Наступного дня, коли сусіди наодинці зустрілися на сходах, скривджений накинувся з кулаками на свого опонента й… відкусив йому носа. На щастя, лікарі, які прибули на виклик, своєчасно надали допомогу потерпілому.

Інф. «ВК»