Заклик профспілок та роботодавців

«Сьогодні увага всього світу прикута до подій в Україні і, зокрема, до Києва, – йдеться у зверненні Київської міської ради профспілок та Київської міської організації роботодавців. – Підтримавши волевиявлення більшості громадян до справедливого і вільного вибору свого майбутнього, столиця стала епіцентром демократичного руху України, символом громадянської гідності та свободи.

Київський міський голова Олександр Омельченко, роботодавці, рада профспілок усіляко сприяли збереженню стабільності та спокою в столиці, забезпечували сталу роботу промислових і комунальних підприємств, установ і організацій освіти, охорони здоров’я, культури, транспорту і зв’язку».

Враховуючи, що за підсумками другого туру президентських виборів, 75 відсотків киян віддали свої голоси за кандидата в Президенти України Віктора Ющенка, Київська міська рада профспілок і Київська міська організація роботодавців закликали всіх жителів міста взяти участь у повторному голосуванні 26 грудня 2004 року та підтримати його кандидатуру на обрання Президентом України.