Вирушай у мрію

Уже вдруге у нічному клубі «Бінго» Святошинського району відбулася благодійна дитяча культурно-мистецька акція до Міжнародного дня інвалідів – казкова феєрія «Подорож твоєї мрії».

За накритими столами зібралося 300 гостей – дітей та молоді з особливими потребами. Привітати їх прийшли голова району Володимир Мазепа, його заступниця Наталя Пазенко і депутат Київради Кіндрат Гіщак. І не з порожніми руками. Володимир Олександрович подарував соціально-реабілітаційному центру «Будемо жити» музичний центр, Кіндрат Гіщак соціально-реабілітаційному центру «Надія» – телевізор. Ласощі для дітей придбала депутат райради Наталя Горбаченко. Перед початком акції Володимир Мазепа розповів про ґрунтовніші кроки для дітей і молоді з особливими потребами – спеціалізованому реабілітаційному центру «Пролісок»
Концерт розпочали давні друзі святошинських дітей – артисти студії сучасного танцю «Майстер-клас», котрі показали кілька хореографічних міні-вистав. У казковій феєрії взяли участь зірки української естради – заслужені артисти України Ірина та Володимир Шинкаруки, Вікторія Панкевич, Петро Чорний, Ганна Каргальцева і танцюристи «Бренд-клабу». Вистава малим сподобалася. Тепер вони очікуватимуть чудес від Святого Миколая та Діда Мороза.