«Єралаш» від Ділі

Режисером нового відеокліпу Ділі на пісню «Знову сама» став Сергій Озерянський –  кінодокументаліст, роботи якого були представлені на фестивалях «Молодість» та «Кіношок».

Сюжет ролику не- випадковий: коли Ділі було двадцять  років, він працював у школі вчителем музики. У нього виникли почуття до вчительки літератури, які, на жаль, залишилися без відповіді. У відеокліпі ця класична ситуація подана у більш гумористичному ракурсі. Герой Ділі – тихий, незграбний учитель математики та фізкультури, якого в школі ніхто не поважає та не сприймає серйозно. Він закоханий у вчительку англійської мови, яка боїться цього дивака. Але одного разу Діля вдягає рожеві окуляри і світ навколо змінюється...

«Ми обрали цю пісню, бо вона весела  і  про кохання, – розповідає Діля. – Народилася пісня влітку, коли була неймовірна спека. Тепер, під час морозів, я не хотів би, щоб люди мерзли:  пісня та кліп до неї мають зігрівати й приносити відчуття затишку».

Ролик знімали три дні в одній із київських шкіл. «У результаті вийшов «Єралаш» з елементами хіп-хоп  відео», – резюмує  режисер.