ПіСУАРівці сядуть на нари?

Нещодавно представники політичної партії «Яблуко» почали пікетувати Генеральну прокуратуру України з вимогою негайно заарештувати голову Луганської облради Віктора Тихонова, голів держадміністрацій Донецької, Луганської та Харківської областей та інших осіб, причетних до розпалювання сепаратизму в Україні.

Партія «Яблуко» вимагає від СБУ та Генпрокуратури, щоб кримінальні справи були порушені не тільки за фактом, а й проти конкретних осіб, аргументуючи це тим, що перебування на свободі Тихонова, Кушнарьова, Єфремова, Колеснікова, Близнюка та інших становить небезпеку для суспільства. Голова секретаріату київської міської організації партії «Яблуко» Олександр Великодний заявляє, що нині Генпрокуратура просто не має права закривати очі на заяви про створення Південно-Східної Української автономної республіки, так званого ПіСУАРу.

«Яблуківці» погрожують безстроковим пікетуванням Генеральної прокуратури, якщо не візьмуть сепаратистів під варту.

P.S. Коли верстався номер Президент України Леонід Кучма заявив, що прийме відставку генерального прокурора Геннадія Васильєва. В зв’язку з чим шанси сепаратистів потрапити на нари різко зростають.